Judo voor meisjes / vrouwen

In het algemeen trainen meisjes / vrouwen met de jongens / mannen.

Herintreders

Herintreders zijn judoka’s die bijvoorbeeld een aantal jaren geleden gejudood hebben maar om diverse redenen zijn gestopt. Ook deze herintredende judoka’s kunnen terecht bij de vereniging. Je ‘stroomt in’ met je laatste (kleur) band (je moet dit overigens wel aantonen bijvoorbeeld via je budopaspoort).

Tuimeljudo (4-5)

Judovereniging ‘Anton Geesink’ biedt judo aan voor de kleinsten van 4 tot 5 jaar. Tuimeljudo is erkend door de JBN en laat 4 en 5 jarigen op een speelse manier vertrouwd raken met de eerste beginselen van het judo. Daarbij komen onder andere het vallen en rollen aan de orde. Uiteraard is het programma afgestemd op deze jonge judoka’s.

Jeugdjudo (6-11)

Naast dat Judovereniging ‘Anton Geesink’ judo aanbiedt aan de kinderen vanaf 2 jaar tot 5 jaar wordt er ook judo gegeven aan jeugd, junioren en senioren.

Tijdens de judolessen van de jeugd zijn, om veiligheidsredenen, armklemmen en verwurgingen NIET toegestaan.

Junioren (12+) / Senioren

Vanaf de leeftijd 12+ zijn armklemmen en verwurgingen toegestaan.

Wedstrijdjudoka’s

Voor de wedstrijdjudoka’s worden regelmatig toernooien (op regionaal en landelijk niveau) georganiseerd, zie de JBN site

Wedstrijdtrainingen voor talenten.

Voor judoka’s die zich willen ontwikkelen in de wedstrijdsport is er een extra wedstrijdtraining. Zit je hier nog niet bij en wil je deze training ook bijwonen, neem dan contact op met je trainer. (Doorverwijzing gaat via Wilbert Janssen, (zie technische leiding)

Naast de wedstrijdtraining kun je ook meetrainen bij bij TopJudo Utrecht. Dit gaat op uitnodiging. (Doorverwijzing gaat via Wilbert Jansen  (zie technische leiding). Je doet ervaring op met judoka’s van andere clubs uit onze regio. Voor trainingstijden en info zie (zie topjudoutrecht)

Techniek training

De vereniging biedt de mogelijkheid om, tegen betaling, aanvullend techniek en/of kata’s te trainen (zie lesrooster)

Special needs

Deze training is speciaal voor judoka’s die meer persoonlijke aandacht nodig hebben. Plaatsing gaat uitsluitend in overleg met de trainer.