Zomerbrief 2021 – 2022

In deze brief vind je de indeling van de lessen voor het nieuwe judoseizoen.
In de bijlage zie je wie je trainer is en je medejudoka’s in dat lesuur. Omdat het belangrijk is om op een juist niveau (leeftijd en kleur band/slip) les te krijgen, hebben de trainers de groepen opnieuw samengesteld.
Het kan zijn dat je op een ander tijdstip of dag bent ingedeeld dan voor de zomervakantie. Mocht dit problemen opleveren, neem dan contact op met Gerry van Renswou 06 1393 8830 of g.vanrenswou@ziggo.nl. Vanaf 18 augustus 2021 staat het nieuwe lesrooster op onze website.

Wijziging in de trainersstaf
Sannah gaat alle judolessen op de vrijdag geven. Op eigen verzoek concentreert Rick zich (samen met Linda) op de wedstrijdtraining. Ook is hij beschikbaar als ‘eerste reserve’ als een trainer is verhinderd.

VOG’s (Verklaring omtrent het gedrag)
In verband met de (aanvraag voor) verlenging van het keurmerk van de JBN voor de jaren 2022 en 2023 hebben de trainers en dojo-assistenten in augustus hun VOG geüpdatet.

Nieuwe locatie en een vertrouwd adres
In het Healthcenter, Parallelweg West 13, 4104 AX Culemborg starten we 31 augustus 2021 met judolessen op dinsdag en woensdag in de spinningzaal. Daarnaast blijven we op woensdag en vrijdag judolessen geven in de gymzaal van de Koningin Julianaschool (KJS). In de dojo van Sporthal Parijsch geven we geen judolessen meer.

Extra judolessen, techniek- en wedstrijdtraining
Als je extra lessen volgt, krijg je deze mail voor elke (extra) les die je volgt. Volg je de wedstrijdtraining of ben je daar voor de vakantie voor uitgenodigd dan verwachten de trainers je op woensdag 1 september 2012 om 17.00 uur in het Healthcenter. De kata-training voor senioren is op woensdag om 20.00 uur in de gymzaal van de Koningin Julianaschool. Je mag deze brief beschouwen als uitnodiging voor de wedstrijdtraining en de kata-training. Indien nodig wisselen de trainers informatie met je uit via de betreffende apps.

Judolessen en maatregelen tegen Covid-19/ Corona
We passen de maatregelen telkens aan zodra de overheid deze verscherpt of versoepeld. Verder volg je de aanwijzingen van de trainers en/ of de medewerkers van het Healthcenter.

Ben je ingedeeld op de woensdag?
Let goed op wie je trainer is. De lessen van Gerry en Linda zijn in het Healthcenter.
De lessen van Wilbert in de gymzaal van de KJS.

Wedstrijden binnen en buiten Culemborg
Op dit moment staan er, afgezien van het instaptoernooi in oktober 2021, nauwelijks wedstrijden ingepland. We verwachten dat er vanaf dit najaar weer toernooien aankomen. Kijk ook op de site van JBN-Midden-Nederland wat er in de regio op de planning staat. De trainers en Wim Colin selecteren welke wedstrijden we bezoeken en houden je (ook) via de site op de hoogte. Bij de meeste wedstrijden zijn coach(es) aanwezig.

Over onze informatievoorziening:
– Alle informatie over onze vereniging staat op onze website www.antongeesink.nl.
– Onze website houden we actueel.
– Foto’s en verslagen van wedstrijden en evenementen staan op Facebook.
– Alle belangrijke berichten sturen we via de mail. Daarom het dringende verzoek ervoor te zorgen dat het juiste mailadres bij ons bekend is.

Algemene Ledenvergadering
Op dinsdag 5 oktober 2021 om 21.30 uur vindt onze Algemene Ledenvergadering plaats.
De locatie is nog niet bekend, maar mogelijk maken we er in navolging van 2020 een digitale bijeenkomst van. Ouders van onze minderjarige judoka’s beschouwen we als toehoorder. Zij ontvangen wel de informatie, maar hebben conform onze statuten geen stemrecht.

Grote Clubactie
In het najaar van 2021 gaat de Grote Clubactie weer van start. Net als afgelopen seizoen geldt ook dit jaar: iedere judoka die 10 of meer loten verkoopt, krijgt een prijs. Hoe meer loten je verkoopt, hoe aantrekkelijker je prijs. Van de opbrengst van deze actie organiseren wij activiteiten voor onze judovereniging.

En tenslotte:
– Vele handen maken licht werk: vrijwilligers gevraagd. Naast de judolessen zijn er nog andere activiteiten binnen onze vereniging. Dan is hulp heel welkom bij het meehelpen van onze wedstrijden, het begeleiden van kinderen bij uitwedstrijden, het judokamp en spel- en speelmiddagen. Is dat iets voor jou? Je inzet kan een structureel karakter krijgen, maar ook met incidentele hulp zijn wij heel blij. Je kunt je opgeven bij één van de trainers of via de mail naar Gerry van Renswou: g.vanrenswou@ziggo.nl.
– Voorafgaand of na afloop van de les kun je de trainer vragen stellen. Hou het kort en beperk dit zoveel mogelijk, omdat het de voortgang van de lessen vertraagt. Het is prettiger als je je vraag of opmerking naar info@antongeesink.nl mailt. We antwoorden dan zo spoedig mogelijk.
– Alle bij onze vereniging betrokken mensen zijn vrijwilligers. We doen onze best om alle activiteiten in goede banen te leiden. Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan rekenen we op je begrip.

Wij wensen iedereen een fijn, gezond en sportief judoseizoen toe.

(Deze zomerbrief is hier te downloaden)